Nazovite nas: +385 (0)35 638 950
Prijava

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Restoran Zrinski

Restoran Zrinski zamišljen je kao svojevrsna poveznica, mjesto susreta naših hotelskih gostiju i domaćih ljudi. Mjesto gdje će se uz slastan zalogaj ispreplesti naše lokalne priče s onima iz svijeta koje nam donose naši gosti.

Poznato je da hrana spaja različite karaktere, različite kulture i ruši jezične barijere. Stoga vrata našeg restorana otvaramo kako gostima hotela tako i našim dragim Brođanima. Restoran se nalazi u prizemlju hotela i osim kroz glavni hotelski ulaz u njega je moguće ući direktno s jedne od glavnih gradskih ulica. To otvara mogućnost našim gostima da dok uživaju u hrani uživo promtraju zbivanja u gradu. Osim doručka za goste hotela, restoran će pružati cjelodnevnu a la carte uslugu.

U sklopu restorana nalazi se i mali Cafe bar namijenjen kako gostima hotela tako i svim ljubiteljima dobre kave.

Tijekom toplih proljetnih i ljetnih mjeseci posebno omiljeno mjesto naših gostiju je „Mala terasa“, ispred ulaza u hotel.

Zapravo je to jedna mala zelena oaza u sred gradske vreve, koja je zbog svog ugođaja i izuzetno lijepog drveća i cvijeća kojim je okružena više puta proglašena za najljepšu terasu u gradu.

Pročitano 17592 puta
Više u ovoj kategoriji: Restoran Vidikovac »