Nazovite nas: +385 (0)35 638 950
Prijava

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Restoran Vidikovac

Zbog svog jedinstvenog prekrasnog pogleda na čitav grad Slavonski Brod, Vidikovac je postao prepoznatljivi znak hotela Art.

Interesantan je nama Brođanima jer do sada nismo imali mogućnost vidjeti iz takve perspektive grad, njegove ulice, svoju kuću, neko omiljeno mjesto. Zanimljiv je i svim našim gostima jer dovoljan je jedan pogled odozgo pa da se stekne dojam o veličini grada, o tome što se gdje nalazi, kako najlakše stići do nekog mjesta. Kombinacija ovog zaista impozantnog pogleda, i kvalitetne gastro ponude učinila je da ovaj restoran bude mjesto gdje rado dolaze različite generacije.

Za sve kojima je jedna od najbitnijih sporednih stvari dobra jutarnja kava ,Vidikovac je idealno mjesto za to. Uživajte u jutarnjem pogledu na grad koji se budi. Organizirajte poslovni ručak i iznenadite svoje poslovne partnere, jedinstvenim ambijentom dobrom hranom, pružite im nešto novo.

U večernjim satima Vidikovac se pretvara u romantično mjesto, s kojeg možete gledati osvijetljeni grad i večerati uz svijeće.

Kapacitet restorana je 140 mjesta što ga čini idealnim za organizaciju svih privatnih svečanosti, kao i za organizaciju proslava godišnjica mature, manjih svatova, domjenaka i sl. Posjetite nas vikendom , budite naši gosti u danima kada organiziramo tematske glazbene večeri, zaplešite na vrhu hotela.

Informacije o događanjima u restoranu Vidikovac, kao i rezervacije izvršite ovdje ili na recepciji hotela.

Neka restoran Vidikovac postane i Vaše omiljeno mjesto opuštanja i zabave u društvu prijatelja ili voljene osobe.

Cjenik jelovnika

jelovnik jelovnik
Pročitano 21642 puta