Nazovite nas: +385 (0)35 638 950
Prijava

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Gastronomija

Iako u jedno od vječnih pitanja bez odgovora spada i ono dolazi li ljubav preko srca ili preko želuca, odlučili smo odgovorom udovoljiti pobornicima i jedne i druge ideje. Istražili smo koliko hrana utječe na naša osjetila, koliko je ona bitna u našem svakodnevnom životu, koliku joj važnost pridajemo, uživamo li u njoj. Jednako kao što kipar, slikar ili glazbenik unosi dio svoje duše u djelo koje stvara, tako i kuhar u spoju kvalitetnih namirnica i kuharskih tehnika stvara kreacije jedinstvenog okusa unoseći dio svoje osobnosti.
Kroz gastro ponudu hotela Art želimo Vam pružiti puno više od dobrog obroka. Želimo Vam pružiti osjećaj istinskog užitka u hrani, nahraniti i dušu i tijelo. Dođite i uvjerite se - zaljubite se!

Gastro ponuda hotela Art:

U našoj gastro ponudi posebno mjesto zauzima restoran Vidikovac (krovna terasa), koji je zbog svoje jedinstenosti postao znak prepoznatljivosti hotela. Smješten je na krovu odakle se pruža pogled na čitav grad i okolicu.
Idealno je mjesto za sve koji vole istovremeno uživati u hrani i boraviti na zraku i za one koji traže romantičan kutak nadohvat ruke.

Neizostavni dio naše gastro ponude svakako je i bogat izbor kvalitetnih domaćih i stranih vina, ali i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Sve Vaše nedoumice oko izbora hrane ili pića s lakoćom će otkloniti naše ljubazno soblje uz čiju preporuku ne možete pogriješiti.

POSEBNE GASTRO PONUDE

  • catering usluge
  • organizacija poslovnih domjenaka i banketa
  • organizacija svih vrsta privatnih svečanosti
  • oranizacija svečanih i prigodnih zabava
Sve posebne gastro ponude rade se na upit te na taj način kreiraju prema željama korisnika.

Pročitano 9268 puta