Nazovite nas: +385 (0)35 638 950
Prijava

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

KUHARSKI KUP U Slavonskom Brodu

  • Posted on:  Ponedjeljak, 14 Prosinac 2015 07:29

Tihomir Krijan, šef hotela Art osvojio visoko drugo mjesto !

Jela od mesa crne slavonske svinje, maštovite kreacije hladnih plata s delikatesama od svinjskog buta, rolani svinjski lungić u kombinaciji sa slatkim umacima od šljiva, desertni namazi od žira, samo su dio bogatog stola pripremljenog na 1. Kolu hrvatskog kuharskog kupa u Slavonskom Brodu.

Zasluge što je jedno od natjecanja Hrvatskog kuharskog kupa ove sezone održano i u Slavonskom Brodu svakako su Udruge kuhara Brodsko-posavske županije, te hotela Art koji su i bili glavni organizatori natjecanja uz Hrvatski kuharski Savez i generalnog pokrovitelja Podravku d.d.

Hrvatski kuhari i slastičari koji se bore za titulu ukupnog pobjednika kroz pet kola, osim za vrijedne sponzorske nagrade i prestižnu kristalnu kuhaču, bore se i za priliku da predstavljaju našu zemlju na Svjetskoj kuharskoj olimpijadi i međunarodnim natjecanjima kuhara.

Uz čestitke pobjednicama prvog kupa, mladim kuharicama iz Vinkovaca, Ana Mariji Stanković i Ani Šinjori, te trećeplasiranima Anđelku Pomper i Veroniki Oreški iz Varaždina posebno čestitamo našem šefu kuhinje Tihomiru i njegovoj pomoćnici, mladoj Ivani Smolčić, slastičarki hotela Art.

Bodrit ćemo ih i dalje kroz sva kola natjecanja.

A kako je zanimljivo i veselo i neizvjesno bilo, pogledajte sami !

Pročitano 9773 puta

Napiši komentar

Pretraga

Aktualna događanja